LEVI SKÄRBRÄDA - MEDIUM

Skärbräda tillverkad i ek

• 100% trä av ek 
• Hållbart material 
• Tidlös design 

Levi är vår klassiska skärbräda med handtag som är tillverkad av ek från FSC-certifierat skogsbruk. Träbrädan har vackra naturliga färgskiftning i ådringen vilket gör att varje skärbräda är unik. Levi fungerar lika bra som skärbräda som serveringsbräda för ostar, plockmat och annat gott. När träbrädan inte används är den en vacker detalj att ha framme på köksbänken. Vi rekommenderar att rengöra skärbrädan med ljummet vatten och, vid behov, diskmedel direkt efter användning. Levi finns i två storlekar, Small och Medium. 

Längd: 46 cm
Bredd: 18 cm
Material: Ek
Skötselråd: Handtvätt
Information: FSC-certiferad skogsbruk
Tillverkningsland: Thailand

Trä är ett naturligt och förnybart material. Våra skärbrädor är gjorda av ek från FSC-certiferad skogsbruk. 

En skärbräda av trä är tänkt att användas och slitas på, om den tas om hand på ett bra sätt kan den hålla i ett helt liv. Diska den främst med enbart vatten, om det är nödvändigt med diskmedel, använd bara en liten mängd och diska den aldrig i diskmaskin. Torka av den direkt efter diskning och lämna den inte blöt någon längre stund. 

Någon gång per år, eller när träet börjar kännas torrt, kan man olja in det med vegetabilisk olja. Ta en liten mängd olja på en tygtrasa och smörj in produkten. Tänk på att använda en ätbar olja eftersom produkterna är gjorda för att användas vid matlagning och servering.

Certifierade företag följer FSC:s regler (standarder) för skogsbruk och spårbarhet. De som följer reglerna får märka sina produkter med FSC:s varumärke. FSC-märket gör att konsumenter och företag kan välja varor av trä som kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk, det vill säga ett skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö.

Art.nr: 3141EAN: 7340194800738
Du kanske också gillar

Produkten har blivit tillagd i varukorgen