ALLMÄNNA VILLKOR

Tell Me More Interiors AB, 556839-1352, Vasagatan 5A 41124 Göteborg


ALLMÄNT
Köpvillkoren gäller för privatpersoner (B2C försäljning) och beställningar som genomförs på www.tellmemore.se. Vi uppmanar dig till att läsa igenom villkoren innan en beställning görs. För att göra en beställning i webshopen måste du vara minst 18 år eller ha målsmans tillstånd och godkännande. Separata villkor gäller för våra återförsäljare som gör beställningar inloggade i vår B2B-shop.

Ett bindande köpeavtal inleds så snart en orderbekräftelse har skickats från Tell Me More till den e-postadress du har angett. Om en produkt tagit slut innan det har hunnits uppdaterats korrekt i webshopen kommer Tell Me More att meddela dig detta via e-post. Om felaktig prisinformation har visats i webshopen kommer du att erbjudas att antingen köpa varan till korrekt pris eller att annullera beställningen.


PRISER
Priserna visas i svenska kronor (SEK), euro (EUR) eller norska kronor (NOK) och priserna utgör det totala produktpriset (inklusive moms), det inkluderar inte leveranskostnader eller potentiella betalningsavgifter. Inom Sverige erbjuder vi fraktfritt på beställningar över 499 SEK. Understiger ordervärdet 499 SEK är fraktkostnaden 69 SEK. Fraktkostnaden för leveranser utanför Sverige visas i kassan och varierar mellan 200-300 SEK beroende på land.


HANDEL FRÅN NORGE
Tell Me More AB är registrerad hos Norska skattestatens VOEC-register, vilket innebär att alla norska privatpersoner som handlar på tellmemore.se omfattas av VOEC, Vat On E-commerce. Vid köp med ett varuvärde som understiger 3000 NOK betalas momsen i Sverige vid själva köptillfället. Kunden behöver därmed inte betala moms på varan när den anländer till Norge. Observera att priset (3000 NOK) endast gäller varans pris, inte det totala beloppet vid köp av fler varor och övriga kostnader t ex fraktkostnad. Läs mer HÄR.


BETALNING
Vi använder oss av Klarna som erbjuder betalning med bland annat kredit- eller bankkort, faktura, Swish och direktbetalning via banköverföring. Klicka här (länk) för att läsa mer om Klarna Global och de olika betalningsmetoderna. 


LEVERANS
Inom Sverige erbjuder vi fraktfritt på beställningar över 499 SEK. Understiger ordervärdet 499 SEK är fraktkostnaden 69 SEK. Fraktkostnaden för leveranser utanför Sverige visas i kassan och varierar mellan 200-300 SEK beroende på land. Vi skickar med DHL Freight både inom och utanför Sverige.

Leveranstiden inom Sverige är normalt 3 arbetsdagar. Paket med en vikt upp till 20 kg och en längd under 150 cm levereras till närmaste DHL-ombud. Förpackningar som överstiger 20 kg eller är längre än 150 cm levereras hem till dig under dagtid. Observera att leveransen sker till tomtgränsen/porten under vardagar. DHL kommer att kontakta dig för att schemalägga leveransen.

Om paketet är skadat vid leverans meddela då alltid utlämningsstället eller föraren direkt, samt se till att få ett kvitto på anmälan.

Om ett levererat paket inte hämtas ut förbehåller sig Tell Me More rätten att annullera beställningen och debitera dig 150 SEK.

Leverans utanför Sverige sker normalt inom en vecka och paketet levereras till närmaste DHL-ombud. Om paketet är för stort eller tungt för att skickas till ett DHL-ombud kommer paketet att levereras hem till dig under dagtid. Observera att leveransen sker till dörren/porten under vardagar. DHL kommer att kontakta dig för att schemalägga leveransen.

 

LÄNDER VI LEVERERAR TILL
länder vi fraktar till

RETUR OCH BYTE
Du har alltid rätt till att returnera en vara inom 14 dagar från den dagen du hämtar ut ditt paket. För att returen skall bli godkänd måste produkten/produkterna vara i originalskick och i originalförpackning med tillhörande etiketter. Om du vill göra ett byte gör du en retur och lägger en ny order i vår webshop. Du kan välja att följa stegen nedan eller göra en retur/byte i vår butik i Göteborg. Vid en retur inom Sverige tar vi ut en fraktavgift på 69 SEK.

För beställningar inom Sverige:
Följ dessa steg för att returnera en vara:

1. Maila webshop@tellmemore.se om du vill göra en retur. Vi skickar dig en retursedel.
2. Fyll i medföljande returformulär och ange returkod för den/de produkt(er) du önskar returnera.
3. Packa returen noggrant i orginalförpackning med tillhörande etiketter kvar.
4. Riv av och placera returformuläret och produkten/produkterna i paketet. Klistra på retursedeln och lämna in på ett DHL ombud.

För beställningar utanför Sverige:
Följ dessa steg för att returnera en vara:

1. Fyll i medföljande returformulär och ange returkod för den/de produkt(er) du önskar returnera.
2. Packa returen noggrant i orginalförpackning med tillhörande etiketter kvar.
3. Skicka paketet till följande adress:

Logic Consulting AB
Tell Me More
Röra Byväg 5
418 78 Göteborg
Sverige

För orders utanför Sverige betalas hela returavgiften av kunden själv. Observera att det ekonomiska ansvaret för returnerade artiklarna är ditt tills det att paketet når oss och alla varorna är inspekterade. Tell Me More kommer att betala tillbaka varans/varornas pris med samma betalningsmetod som vid köptillfället.


SKADADE VAROR OCH REKLAMATIONER
Om en produkt skulle vara defekt eller skadad vill vi gärna att du mailar till webshop@tellmemore.se med en kort beskrivning och en bild på varan. Vi återkommer och hjälper dig vidare med ditt ärende. Vid en reklamation betalar du ingen returavgift.


FÄRGER
Vår ambition är att färgåtergivningen i våra bilder ska vara så verklighetsnära som möjligt. Vi kan dock inte garantera att färgerna som visas i webshopen återspeglar den exakta färgen i verkligheten. Färgerna kan återspeglas på olika sätt beroende på typ av datorskärm, telefon, bildkvalitet och bildskärmsinställningar.


PERSONLIG INFORMATION
Tell Me More Interiors AB hanterar dina personuppgifter i enlighet med de bestämmelser som är tillämpliga ur den Europeiska dataskyddsförordningen (General Data Protection Regulation) där syftet är att skydda din integritet på internet. Dina personuppgifter som du uppger när du lägger en order hos oss (t ex namn, adress, telefonnummer och email-adress) blir registrerad i våra system i syfte för oss att fullfölja vårt uppdrag gentemot dig. Dina personuppgifter skyddas av Tell Me More och kommer bara att delas med tredje part när det är nödvändigt för att vi ska kunna fullfölja vårt åtagande gentemot dig. En tredje part kan till exempel vara betalsystem eller logistikföretag som vi köper tjänster av. All kommunikation vi har med dig via email kommer att sparas under max ett års tid, detta för att vi ska kunna ge dig den nivå av service som du kan förvänta dig av oss. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter HÄR.


FORCE MAJEURE
Vi förbehåller oss rätten att åberopa Force Majeure i sådana situationer där det är tillämpbart, t ex vid ändrad lagstiftning, naturkatastrof eller konflikt på arbetsmarknaden.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen