JOBBA MED OSS

______
 

Vi söker en vikarierande Purchase Coordinator

ROLLEN
I rollen som Purchase Coordinator har du löpande kontakt med våra producenter och leverantörer. Du gör inköpsförslag baserat på försäljningssiffror och är ansvarig för att ha koll på aktuell lagerstatus. I rollen är du ansvarig för att tillgodose respektive producent med all nödvändig information samt att följa och driva lagda orders. I rollen ingår även att boka och bevaka leveranser. 

EGENSKAPER
Vi söker en strukturerad och noggrann person som inte har några problem med att planera och styra sin tid och sina uppgifter. Du trivs lika bra med att sitta i excel och göra beräkningar som att vara delaktig i diskussioner kring kommande säsongers försäljningsprognos. Du bör ha relevant utbildning och/eller erfarenhet samt vara obehindrad i både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vi tror också att du trivs i en mindre organisation där du får möjlighet att vara del av flera olika områden och inte är rädd för att hjälpa till där det behövs.

VI ERBJUDER
På Tell Me More får du ett dynamiskt arbete i en kreativ och inspirerande miljö. Vi är ett tight team som har roligt på dagarna och tycker om att jobba tillsammans för att nå uppsatta mål. Vi är en platt organisation och hos oss har du möjlighet att vara med och påverka och få gehör för dina idéer. 

Rollen är ett vikariat på heltid med utgångspunkt på vårt kontor i centrala Göteborg. Tillträde så snart som möjligt, vikariatet sträcker sig fram till och med den sista december 2022. Ansök senats den 11/4 genom att skicka in CV och personligt brev till work@tellmemore.se.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen