LEVI SKÄRBRÄDA - SMALL

Skärbräda tillverkad i ek

• 100% trä av ek 
• Hållbart material 
• Tidlös design 

Levi är vår klassiska skärbräda med handtag som är tillverkad av ek. Träbrädan har vackra naturliga färgskiftning i ådringen vilket gör att varje skärbräda är unik. Levi fungerar lika bra som skärbräda som serveringsbräda för ostar, plockmat och annat gott. När träbrädan inte används är den en vacker detalj att ha framme på köksbänken. Vi rekommenderar att rengöra skärbrädan med ljummet vatten och, vid behov, diskmedel direkt efter användning. Levi finns i två storlekar, Small och Medium. 

Längd: 40 cm
Bredd: 18 cm
Material: Ek
Skötselråd: Handtvätt
Tillverkningsland: Thailand

Trä är ett naturligt och förnybart material. Våra skärbrädor är gjorda av ek.

En skärbräda av trä är tänkt att användas och slitas på, om den tas om hand på ett bra sätt kan den hålla i ett helt liv. Diska den främst med enbart vatten, om det är nödvändigt med diskmedel, använd bara en liten mängd och diska den aldrig i diskmaskin. Torka av den direkt efter diskning och lämna den inte blöt någon längre stund. 

Någon gång per år, eller när träet börjar kännas torrt, kan man olja in det med vegetabilisk olja. Ta en liten mängd olja på en tygtrasa och smörj in produkten. Tänk på att använda en ätbar olja eftersom produkterna är gjorda för att användas vid matlagning och servering.

Art.nr: 3140EAN: 7340194800721
Du kanske också gillar

Produkten har blivit tillagd i varukorgen