Spring Summer 2023

 

En ny säsong står framför dörren och Spring Summer 2023 bjuder på nyheter för det dukade bordet. Vi har kompletterat våra stengodsserier BASTIA och TARANTO med nya uppläggningsfat i två storlekar. Denna säsong lanserar vi också två helt nya serier i stengods. RIVOLI- en serie som tar oss till mederhavets solkyssta middagar och CENTRO- en mer modern men samtidigt rustik serie som har en silkesmatt yta.

 

rivoli-stengods-group

rivoli-stengods-group

rivoli-stengods-group

RIVOLI för oss till Medelhavet, sommarvindar och middagar i kvällssolen. Vi tänker på olivlundar med sina vackra gröna toner. RIVOLI är vår serie i stengods där ingen skål är den andra lik och där mönstret varierar från skål till skål. Detta gör att varje produkt är unik i mönster och karaktär. Serien är handgjord i Portugal av lokala hantverkare med många års erfarenhet. Stengodsserien RIVOLI består av vackra skålar i olika storlekar och former. 

Låt oss inspirera att duka TARANTO med RIVOLI och njuta av en god sommardrink i våra glas från serien GALETTE.

 

centro-soft-grey-bon-group

centro-deep-plate-soft-grey

centro-wheat-vince

CENTRO är vår nya serie i stengods som finns i två dova färger, soft grey och wheat. Båda kompletterar med våra andra serviser i stengods och vi älskar att kombinera olika material, färger och former för att skapa en vacker och personlig dukning. CENTRO är handgjord och har en matt yta med en subtil känsla. Serien är tillverkad i stengods som är ett hållbart material och som passar att användas varje dag.

Duka upp BON tillsammans med CENTRO för en perfekt blandning av tallrikar som alla är matta och i samma toner.

 

bastia-serving-plates

taranto-serving-plates

SHOP THE JOURNAL

Produkten har blivit tillagd i varukorgen