TELL ME MORE TEAM

Här är teamet som jobbar på Tell Me More Interiors. Ett gäng som tror på att samarbetsvilja, kunskap och glädje är tre viktiga framgångsfaktorer. Just nu finns det tyvärr inga lediga tjänster. Men du är alltid välkommen att skicka en spontanansökan till work@tellmemore.se.

_______
 

Porträtt Marcus

Marcus Eliasson

Partner & Business Manager
Marcus@tellmemore.se

____

AnnaLena Jönsson

Partner & Creative Director
Annalena@tellmemore.se

____

"Vår grundidé när vi startade Tell Me More var att skapa en väl sammansatt kollektion med produkter som lever över tid. Hållbara material som fungerar i de flesta hem och miljöer oberoende av vilken stil du har."

Porträttbild Frida

Frida Lovén

Operation Manager
On parental leave

____

"Mitt favoritporslin är Bon, jag älskar den matta finishen som både är fin att duka med som den är eller att blanda upp med annat porslin. Bon cup small är en storfavorit som håller kaffet varmt länge."

Portärtt Maja

Maja Bergstrand

Sales & Financial Coordinator
Finance@tellmemore.se

____

"Hemma hos mig hittar man pläden Monti och Miro, även kuddfodralet Klint. Middagsbordet dukas med porslinsserien Bastia och Galette. Och sen lyktor såklart - Lyric i blandade färger och storlekar."

Porträttbild Nellie

Nellie Norman

Sales Responsible B2B
Sales@tellmemore.se

____

"Mitt nästa köp blir en bordsduk från serien Marion, i färgen Dune som har en helt ljuvlig grön nyans."

Hanna Berglund

Purchase and Logistic Coordinator
Production@tellmemore.se

____

"Jag älskar linne så mitt första Tell Me More köp var linneörngott 65x65 cm. De har hängt med länge och bytt plats i hemmet flera gånger, just nu bor de i sängen och fungerar både som härliga ryggkuddar och som prydnad vid bäddning."

 

porträtt louise

Louise Hofvenschiöld

Purchase & Sustainability Coordinator
Production@tellmemore.se

____

"Mitt hjärta klappar lite extra för serien Marion som är av handvävt linne i en varm och dov färgskala som sys av våra fantastiska hantverkare i Indien. Färgen pampas har en bränd djup ton som jag gärna bjuder in i varje rum hemma."

 

Porträttbild julia

Julia Wahlberg

E-commerce & Digital Marketing Coordinator
Marketing@tellmemore.se

____

"Jag älskar våra hampamattor och har två varianter av Sumak hemma, den bruna gör sig väldigt fin mot mitt valnötsgolv. I min soffa har jag Brick kuddfodral i färgen Olive, den perfekta gröna färgen enligt mig."

porträtt helena

Helena Strauss

Digital marketing manager
Marketing@tellmemore.se

____

"Mitt nästa köp blir Margaux kuddfodral i färgen Pampas som kommer förnya mina ljusa linnesoffor och blir ett bra komplement till de jordiga färgerna som jag har just nu. I sovrummet blir det linnelakan i Pinstripe, älskar det tyget."

 

porträtt caroline

Caroline Ulkner

Store Manager
On parental leave

____

"De första produkterna jag köpte var Frost-lyktorna i grått när de lanserades för många år sedan. Jag köpte också linneservetter som jag fortfarande använder flitigt och som är precis lika fina idag, många år senare."

porträtt Alicia

Alicia Hällström

Store Manager
Store@tellmemore.se

____

"Mina favoritprodukter är pläden Calma och kuddfodralet Holte. Mjuka textilier i dova toner skapar en harmonisk känsla och bjuder in till mysiga kvällar i soffan. När det mörknar ute tänder jag gärna ett ljus i ljusstaken Lou i färgen sand."

Porträttbild Linn

Linn Carlson

Retails salesworker
Store@tellmemore.se

____

"När middag nalkas plockar jag fram Vince. Med det vitglaserade porslinet som grund i dukningen tillåts jag att skapa flera tidlösa och varierande dukningar - i mitt annars färgglada hem. Jag tillämpar gärna servisen med våra vita skålar Lille och linneservetter i Pinstripe."

 

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen