TELL ME MORE TEAM

Här är teamet som jobbar på Tell Me More Interiors. Ett gäng som tror på att samarbetsvilja, kunskap och glädje är tre viktiga framgångsfaktorer. Just nu finns det tyvärr inga lediga tjänster. Men du är alltid välkommen att skicka en spontanansökan till work@tellmemore.se

_______
 

Porträtt Marcus

Marcus Eliasson

Partner & Business Manager
Marcus@tellmemore.se

____

"Min morfar var sjökapten och min far var textilimportör. Därav har jag fått mitt intresse för handel och sjöfart. Min stora passion och drivkraft finner jag, trots vår digitala värld, i mötet med kunden eller i mötet med producenten."

AnnaLena Jönsson

Partner & Creative Director
Annalena@tellmemore.se

____

"Vår grundidé när vi startade Tell Me More var att skapa en väl sammansatt kollektion med produkter som lever över tid. Hållbara material som fungerar i de flesta hem och miljöer oberoende av vilken stil du har."

Porträttbild Frida

Frida Lovén

Operation Manager
Frida@tellmemore.se

____

"Mitt favoritporslin är Bon, jag älskar den matta finishen som både är fin att duka med som den är eller att blanda upp med annat porslin. Bon cup small är en storfavorit som håller kaffet varmt länge."

Porträttbild Nellie

Nellie Norman

Sales Responsible B2B
Sales@tellmemore.se

____

"Mitt nästa köp blir en bordsduk från serien Marion, i färgen Dune som har en helt ljuvlig grön nyans."

porträtt helena

Helena Strauss

Digital Marketing Manager
Marketing@tellmemore.se

____

"Mitt nästa köp blir Adrian kuddfodral i färgen Seagrass som kommer förnya mina ljusa linnesoffor och blir ett bra komplement till de jordiga färgerna som präglar min inredning just nu."

porträtt louise

Louise Hofvenschiöld

Purchase & Sustainability Coordinator
On parental leave

____

"Mitt hjärta klappar lite extra för serien Marion som är av handvävt linne i en varm och dov färgskala som sys av våra fantastiska hantverkare i Indien. Färgen pampas har en bränd djup ton som jag gärna bjuder in i varje rum hemma."

 

porträtt caroline

Mathilde Dahllöf

E-Commerce Coordinator

Marketing@tellmemore.se

____

"Hemma hos mig hittar man den vackra pläden Margaux i färgen Ash som är av grövre linnekvalitet. Jag bjuder gärna in till mysiga middagar och när det börjar mörkna blir det en självklarhet att tända ljus i lyktorna Lyric.'' 

 

porträtt Alicia

Alicia Hällström

Store Manager

Store@tellmemore.se

____

"Mina favoritprodukter är pläden Calma och kuddfodralet Holte. Mjuka textilier i dova toner skapar en harmonisk känsla och bjuder in till mysiga kvällar i soffan. När det mörknar ute tänder jag gärna ett ljus i ljusstaken Lou i färgen sand."

Elin Wahlström

Sales associate

Store@tellmemore.se

____

 

 

Maria Åkerberg

Purchase and Sustainability Coordinator 

Production@tellmemore.se

____

Lisa Wahlberg

Sales & Financial Coordinator 

Sales@tellmemore.se

____

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen