ACCOUNT MANAGER EXPORT
____

Vi söker en säljare som motiveras av försäljning och kundmöten som vill vara med och driva företagets tillväxt framåt. Vi söker en ambassadör som vill stärka våra relationer med befintliga kunder och utveckla nya samarbeten på exportmarknaden. För att göra detta på bästa möjliga sätt är det viktigt att du tilltalas av vårt koncept och våra värderingar.

I tjänsten ingår administrativa uppgifter som orderhantering, leveransplanering och kunduppföljning vilket kräver struktur och organisatorisk förmåga. I rollen ingår också att du är ansvarig för att planera och genomföra de branschmässor vi ställer ut på.

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Försäljning B2B, exportmarknaden
  • Kundkontakt, möten & samtal
  • Kunduppföljning av befintliga kunder
  • Nykundsbearbetning
  • Omvärldsbevakning
  • Förhandlingar
  • Mässor – planera och genomföra

Vi söker dig som motiveras av relationsbyggande försäljning. Som person har du inga problem med att arbeta självständigt och ta egna initiativ samtidigt som du är en stark lagarbetare. Vi ser att du har en känsla och ett intresse för inredning för att kunna sälja våra produkter på ett trovärdigt sätt. Vi söker dig som både är organiserad och uppskattar att utföra administrativt arbete men samtidigt är en social säljare som älskar att möta kunder.

Det är meriterande om du:

  • Kan påvisa goda säljresultat
  • Behärskar ytterligare något språk relevant för den europeiska marknaden

Du bör ha relevant utbildning och/eller erfarenhet samt vara obehindrad i både svenska och engelska i såväl tal som skrift samt har körkort. Vi tror också att du trivs i en mindre organisation där du får möjlighet att vara del av flera olika områden och inte är rädd för att hjälpa till där det behövs.

På Tell Me More får du ett dynamiskt arbete i en kreativ och inspirerande miljö. Vi är ett tight team som tycker om att jobba tillsammans för att nå uppsatta mål. Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor i centrala Göteborg, resor ingår i tjänsten. Låter det intressant? Då vill vi gärna veta mer om dig! Välkommen med din ansökan redan idag!


Skicka din ansökan i form av cv och personligt brev till work@tellmemore.se, märk mailet ”Account Manager”.
Sista ansökningsdag 31 mars. Vi arbetar löpande med denna rekrytering och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Kontaktperson: Frida Lovén, +46 768 840 414

Produkten har blivit tillagd i varukorgen