SUMAK HAMPAMATTA 60x90

Färg:Black

Handvävd matta av 100% hampa

• Tillverkad för hand
• Hållbart naturmaterial
• Finns i flera storlekar 

Tidlös och rustik matta av 100% hampa. Sumak hemp rug är 60x90cm och är en storlek som passar perfekt som dörrmatta. Mattorna är färgade med 100% naturliga azofria färgämnen som uteslutande kommer från växter. Infärgningen görs innan mattan vävs ihop för hand enligt gammal traditionell teknik i Indien. De handvävda mattorna kan därför skilja sig i både form och färg och avvika något från bilderna.

Sumak hemp rug 60x90cm finns i färgerna Black, Brown, Café och Nature.

Storlek: 60x90 cm (+/- 2 cm)
Material: 100% hampa
Skötselråd: Tvättas med skumtvätt
Information: Handvävd 
Tillverkningsland: Indien

Handvävda hampamattor är ett hantverk med lång tradition och våra mattor är vävda för hand av skickliga vävare i Indien. Fibern utvinns ur det yttre delen av stammen på den snabbväxande hampaplantan. Det är ett material som är känt för att vara både smutsavvisande och tåligt. Däremot är hampa fibern känslig för ljus och bra att veta är att den kan blekas med tiden om den placeras i direkt solljus.

______

Läs mer om materialet hampa och skötselråd - här

Alla våra mattor i måtten 170x240, 200x300 och 300x400 cm kommer att levereras hem till dig under dagtid. Observera att leveransen sker till tomtgränsen/porten under vardagar. DHL kommer att kontakta dig för att schemalägga leveransen. Vänligen kryssa i ”hemleverans” vid fraktalternativ i kassan. De mindre mattorna levereras till närmaste DHL-ombud precis som vanligt. 

Art.nr: 3593101EAN: 7340194803999
Du kanske också gillar

Produkten har blivit tillagd i varukorgen