ÖRNGOTT I LINNE 65x65 - AMBER

Örngott i stentvättat linne

• 100% europeiskt lin
• Naturmaterial
• Hållbart över tid

Mjukt och vackert örngott i stentvättat linne. Linneörngottet är gjort av 100% europeiskt lin och har stentvättats efter sömnad vilket ger en mjuk och skön känsla redan från början. Våra sängkläder i linne finns i flera vackra och dova färger. Välj att bädda ton i ton eller mixa med örngott och påslakan i någon av de andra färgerna för en levande och personlig bäddning. Örngotten försluts med en klassisk omlottstängning längs med ena kortsidan. 

Örngottet kommer i 1-pack och är i storleken 65x65 cm.

Storlek: 65x65 cm
Material: 100% lin
Tillverkningsland: Kina

Våra sängkläder av 100% linne är gjorda av lin från europa, där är klimatet perfekt för just linplantan som ger tråden långa fibrer vilket gör tyget slittåligt. Varje enskild del är tvättad vilket ger en lätt använd känsla och gör linnet mjukt och skönt att ha mot kroppen. Egenskaperna hos linne gör det till den perfekta temperaturregulatorn då det både leder bort fukt och andas. Det har en svalkande effekt under varma sommarnätter och värmer gott under de svalare vintermånaderna. Det gör att linnesängkläder passar lika bra året runt. 

För att slita så lite som möjligt på textilierna och miljön rekommenderar vi att våra bäddtextilier tvättas i 40 grader och hängtorkas. Du kan läsa mer om våra skötselråd här.

Art.nr: 300280EAN: 7340194802671
Du kanske också gillar

Produkten har blivit tillagd i varukorgen