LYRIC LJUSLYKTA - LARGE

Färg:Brown

Munblåst ljuslykta i tidlös design  

• Handgjord ljuslykta
• Finns i flera färger och storlekar
• Varje lykta är unik i både färg och form

Tidlös ljuslykta i färgat glas. Lyric lyktan är munblåst och infärgad med en traditionell teknik som ger vackra skiftningar i glaset. Alla ljuslyktor är ett hantverk i sig och varje del är därför unik i både färg och form, färgen på lyktan kan därav avvika från bild. 

Den handgjorda lyktan finns i flera olika storlekar och färger. Lyktan gör sig fin på egen hand men kan även användas tillsammans i en grupp och kombineras i oändlighet. Mixa färger, serier eller låt det gå ton i ton.

Höjd: 18 cm
Diameter: Ø15 cm
Material: Glas
Skötselråd: Handdiskas, inomhusbruk
Information: Handgjord
Tillverkningsland: Kina

Vi rekommenderar användande av värmeljus i passande storlek. Se till att placera ljuset i mitten av lyktan så att det finns tillräckligt med utrymme för luften att cirkulera mellan värmeljuset och ljuslyktan. Använd aldrig fler än ett värmeljus per lykta. 

Om man ställer flera ljuslyktor i grupp ska de stå minst 3 cm från varandra.

Lämna aldrig ett tänt ljus ur sikte. Släck alla levande ljus innan du lämnar rummet. Ställ ljusen på avstånd från lättantändliga föremål. Ställ alltid ljuslyktor på en eldfast yta. Ställ aldrig ljusstakar nära brännbara material. Använd aldrig ljuslyktor med repor, sprickor eller andra skador. 

Art.nr: 351489EAN: 7340194803395
Du kanske också gillar

Produkten har blivit tillagd i varukorgen