HEMP WOOL STRIPE RUG - MATTPROV

Mattprov i hampa och ull

• Handvävd
• Hållbara naturmaterial
• Finns i flera storlekar

Detta mattprov är för vår vackra handvävda matta som är tillverkad i 50% hampa och 50% ull. Det är perfekt att beställa hem om du är osäker på färgen och vill känna på materialet. 

Både ull och hampa är slitstarka material som håller över tid. Alla ull och hampa mattor är vävda för hand och är garninfärgade med azofriaämnen, mattorna kan därför skilja sig i både färg och form och avvika något från bilderna. Mattorna är vackra att använda i hallen, köket och även i vardagsrummet och sovrummet. Ull ger både värme och känsla till rummet. Vår hemp wool stripe rug finns i flera storlekar. 

Storlek: 20x20 cm (+/- 3 cm)
Material: 50% hampa, 50% ull
Information: Handvävd 
Tillverkningsland: Indien

Handvävda hampamattor är ett hantverk med lång tradition och våra mattor är alla vävda för hand av skickliga vävare i Indien. Fibern utvinns ur det yttre delen av stammen på den snabbväxande hampaplantan. Mattor av ull och hampa är naturliga och hållbara samt kända för att vara slitstarka och kan motstå dagligt slitage och belastning. Det som kan vara bra att veta är att hampa fibern är känslig för ljus och kan då blekas med tiden om den placeras i direkt solljus.

Alla våra mattor i måtten 170x240, 200x300 och 300x400 cm kommer att levereras hem till dig under dagtid. Observera att leveransen sker till tomtgränsen/porten under vardagar. DHL kommer att kontakta dig för att schemalägga leveransen. Vänligen kryssa i ”hemleverans” vid fraktalternativ i kassan. De mindre mattorna levereras till närmaste DHL-ombud precis som vanligt.

Art.nr: 4914
Du kanske också gillar

Produkten har blivit tillagd i varukorgen