FROST LJUSLYKTA - SMALL

Färg:Amber

Tidlös ljuslykta för hemmets alla rum

• Munblåst ljuslykta
• Lyktan finns i fyra färger
• Varje lykta är unik i både färg och form

Frost är vår handgjorda ljuslykta som har en frostad utsida. Ljuslyktan är ett hantverk utfört av skickliga glasblåsare med lång erfarenhet i norra delen av Kina. Glaset är munblåst och har sedan rullats i kalcinerad soda i hög temperatur för att uppnå den kemiska reaktionen som ger lyktan den vackra unika frostade ytan. Alla ljuslyktor är ett hantverk i sig och varje del är därför unik i både färg och form, färgen på lyktan kan därav avvika från bild. 

Den handgjorda lyktan finns i fyra olika färger och i tre storlekar; Small, Medium och Large. Lyktan gör sig fin på egen hand men kan även användas tillsammans i grupp och kombineras i oändlighet. Mixa färger, serier eller låt det gå ton i ton.

Höjd: 9 cm
Diameter: Ø9 cm
Material: Glas
Skötselråd: För inomhusbruk. Torkas av med en torr trasa.
Information: Handgjord
Tillverkningsland: Kina

Vi rekommenderar användande av värmeljus i passande storlek. Se till att placera ljuset i mitten av lyktan så att det finns tillräckligt med utrymme för luften att cirkulera mellan värmeljuset och ljuslyktan. Använd aldrig fler än ett värmeljus per lykta. 

Om man ställer flera ljuslyktor i grupp ska de stå minst 3 cm från varandra.

Lämna aldrig ett tänt ljus ur sikte. Släck alla levande ljus innan du lämnar rummet. Ställ ljusen på avstånd från lättantändliga föremål. Ställ alltid ljuslyktor på en eldfast yta. Ställ aldrig ljusstakar nära brännbara material. Använd aldrig ljuslyktor med repor, sprickor eller andra skador. 

Art.nr: 100007701EAN: 7340194801063
Du kanske också gillar

Produkten har blivit tillagd i varukorgen