LINNEPÅSLAKAN - 240x220

Färg:Bleached white

Påslakan i stentvättat linne

• 100% europeiskt lin
• Naturmaterial
• Hållbart över tid

Mjukt och vackert påslakan i stentvättat linne. Linnepåslakanet är gjort av 100% europeiskt lin och har stentvättats efter sömnad vilket ger en mjuk och skön känsla redan från början. Våra linnesängkläder finns i flera tidlösa färger och storlekar. Välj att bädda ton i ton eller mixa med örngott i någon av de andra färgerna för en levande och personlig bäddning. Påslakanet försluts nedtill med snören och kommer i en påse av samma härliga linnekvalitet. 

Storlek: 240x220 cm
Material: 100% europeiskt lin
Tillverkningsland: Kina

Våra sängkläder av 100% linne är gjorda av lin från europa, där är klimatet perfekt för just linplantan som ger tråden långa fibrer vilket gör tyget slittåligt. Varje enskild del är tvättad vilket ger en lätt använd känsla och gör linnet mjukt och skönt att ha mot kroppen. Egenskaperna hos linne gör det till den perfekta temperaturregulatorn då det både leder bort fukt och andas. Det har en svalkande effekt under varma sommarnätter och värmer gott under de svalare vintermånaderna. Det gör att linnesängkläder passar lika bra året runt. 

För att slita så lite som möjligt på textilierna och miljön rekommenderar vi att våra bäddtextilier tvättas i 40 grader och hängtorkas. Du kan läsa mer om våra skötselråd här.

Denna produkt har en STANDARD 100 by OEKO-TEX® certifiering vilket innebär att produkten uppfyller höga humanekologiska krav. Det vill säga att den inte innehåller ämnen som anses vara skadliga för hälsan och miljön. Detta innefattar alla delar av produkten som tyg, tråd, eventuella knappar, dragkedjor med mera. 
Licensnummer: BJ025 215308

Art.nr: 407178EAN: 7340194801582
Du kanske också gillar

Produkten har blivit tillagd i varukorgen